Nieuw initiatief Huurbieding.nl lokt huurders naar leegstaand commercieel vastgoed

Eigenaren van leegstaande kantoren, bedrijfsruimte en winkels en hun vastgoedadviseurs hebben via het nieuwe veilinginitiatief Huurbieding.nl een extra methode om huurders te werven. Daarmee kunnen potentiële huurders geheel vrijblijvend een eigen bod uitbrengen wat zij aan huur wensen te betalen. Het opmerkelijke initiatief is bedacht door de jonge ondernemer Kees Jan Verplanke (22).

Huurbieding.nl is voortgekomen uit Veilingverhuur.nl maar met de nieuwe naam verwacht Verplanke nog beter de doelgroepen te kunnen benaderen. De ondernemer meldt ons dat het al vele successen heeft geboekt voor vastgoedeigenaren met leegstaand vastgoed.

Verplanke: “Huurbieding.nl is succesvol door zijn unieke verhuurconcept. De successen komen niet alleen door het verhuurconcept, maar ook door de manier van online marketing. Naast online marketing is ook de ouderwetse manier van marketing van toepassing, zoals flyeren en adverteren.”

De site is niet te vergelijken met andere verhuurwebsites. “Normale verhuurwebsites werken met een vastgestelde huurprijs, maar Huurbieding.nl neemt de minimaal gewenste huurprijs als openingsbod of laat mensen zelf bepalen wat zij willen betalen voor het geselecteerde object. Geïnteresseerden brengen een vrijblijvend bod uit en de aanbieder ontvangt direct de contactgegevens van de bieder”, aldus Verplanke.
 
“Ik vroeg me al langer af waarom we niet over huurpanden denken zoals we over koopwoningen en bedrijfspanden doen. Door te bieden op panden, snijdt het mes aan twee kanten. Geïnteresseerden hoeven zich niet te laten afschrikken door de hoge huurprijs en doen zonder verplichting een bod die past bij de prijs van hun portemonnee en de  aanbieder heeft dankzij deze manier zijn object verhuurd.”

Verplanke noemt als voorbeeld een leegstaand winkelpand in Eindhoven waar via Huurbieding.nl een concrete huurtransactie tot stand is gekomen. “De vraaghuurprijs was €2000 per maand. Na biedingen werd een vijfjarig contract gesloten waarbij de huurder de eerste twee jaar €1000 per maand betaald, het derde jaar het volledige bedrag van €2000 en daarna weer €1000 per maand in de laatste contractjaren.”

Huurbieding.nl is de perfecte aanvulling op de makelaar, zo benadrukt Verplanke,  “Wij zijn het medium van nu om in contact te komen met potentiële huurders. De makelaar wil graag serieuze leads en daarin voorzien wij als geen ander.”



Reacties


Laatste nieuws