Wie waren er allemaal op het DGBC Galadiner? Hier alle foto’s

De crème de la crème van de duurzame vastgoedbranche was afgelopen maandagavond aanwezig tijdens de officiële aftrap van de Dutch Green Building Week, het DGBW Galadiner in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Nu met foto’s die een goede impressie van deze zeer drukbezochte avond geven. VJ was er als mediapartner van de Dutch Green Building Week aanwezig.  

Naast inhoudelijke hoogtepunten zoals de overhandiging van het rapport 'Gezondheid, Welzijn en Productiviteit in Kantoren' aan minister Blok en de aftrap van de 'Groene Uitdaging' van alle partners om te werken aan een concept voor een 'Waardevolle School', hield Marjan Minnesma, directeur Urgenda een indringende presentatie over de noodzaak van het versnellen van de verduurzaming. Zij sprak ook over de gewonnen klimaatzaak eerder dit jaar tegen de Nederlandse Staat. Daarbij heeft de rechtbank in Den Haag beslist dat de staat ervoor moet zorgen dat de uitstoot van broeikassen in Nederland in 2020 tenminste een kwart lager is dan in 1990.

Aan het einde van het inhoudelijke programma werd van DGBC-bestuursvoorzitter Jaap Gillis (CEO Bouwfonds IM) feestelijk afscheid genomen. Daarna konden alle stijlvol geklede gasten terecht voor een seated dinner in de Omloop en Zadelhoff Café van het Stedelijk om de avond geanimeerd en culinair af te sluiten. 

Klik HIER voor de link met alle foto's van het DGBC Galadiner.
 

Lees ook:

-Vrije School Zaanstreek wordt eerste ‘Waardevolle School’ van Nederland

-Rapport ‘Gezondheid, Welzijn en Productiviteit in Kantoren’ overhandigd aan minister Blok




Reacties


Laatste nieuws