Welke grote structurele veranderingen vinden plaats in retailland?

De detailhandel is een belangrijke economische sector in ons land. Deze sector is goed voor een jaarlijkse bijdrage van €93 miljard aan de Nederlandse economie. Daarnaast vormt retail het hart van de binnensteden en zijn winkelstraten een belangrijke factor voor de aantrekkelijkheid, vitaliteit en leefbaarheid van steden en dorpen. Een belangrijk item om jaarlijks een congres aan te wijden!

Op 17 november is het weer tijd voor het Jaarcongres RetailAgenda. De veranderingen in de retailwereld gaan steeds sneller en hebben niet alleen effect op de retailers en hun werknemers zelf, maar ook op vastgoedeigenaren, gemeenten en provincies en financiers. De veranderingen leiden op de vastgoedmarkt tot een overschot van winkeloppervlakte en een grotere behoefte aan flexibiliteit van winkelruimte.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze dag zullen betrokken partijen bij de Retailagenda en beslissers uit de vastgoed- en retailsector hun visie delen over de toekomst van retail in Nederland. Eén van deze sprekers is Marijke van Hees, voorzitter overleg RetailAgenda Ministerie van Economische Zaken. Zij behandelt de resultaten van de RetailAgenda van dit jaar en de speerpunten van de RetailAgenda 2016.

Wilt u alles weten over de grote structurele veranderingen in retailland? Meer informatie over het Jaarcongres van 17 november vindt u hier



Reacties


Laatste nieuws