Ongekende vastgoedgekte in Londen

De vastgoedgekte op de Londense woningmarkt heeft er weer een nieuw record bij. Een zwembad in de lucht die twee gebouwen met elkaar verbind. Deze sky pool is een voorbeeld van hoe ver vastgoedontwikkelaars tegenwoordig gaan om bewoners te interesseren voor hun bouwsels.

Sean Mulryan ,,Met mijn sky pool wilde ik de grenzen van de bouw opzoeken", vertelt ontwikkelaar Sean Mulryan van Ballymore over zijn bijzondere zwembad tegen de Britse krant The Guardian. ,,

Aquarium
Het 25 meter lange zwembad op de tiende verdieping van twee flats in de Londense wijk Nine Elms is volledig gemaakt van glasplaten van 20 centimeter dik. Het is ontworpen door een Londens architectenbureau in samenwerking met een ontwerper van aquaria. Niet voor niets geeft het zwemmers dan ook de ervaring rond te dobberen in een aquarium.

Naar verwachting worden de twee flats en het bijbehorende zwembad in september opgeleverd. Een duik in het zwembad is alleen weggelegd voor de rijken der aarde: prijzen voor een appartement beginnen bij 900.000 euro.



Reacties


Laatste nieuws