UPDATE Talkshow zoekt ruimte in Amsterdam-Centrum, wie helpt?

Een dagelijkse late night talkshow op de Nederlandse televisie die nu nog wordt uitgezonden vanuit de Hilversumse studio’s wil verhuizen naar een ruimte in Amsterdam-Centrum met uitzicht op ‘reuring’. Het gaat om een ruimte op de begane grond van minimaal 80 m2 met hoge plafonds en ruimte voor gasten, regie en redactie. “Een leegstaand kantoor zou hiervoor zeker geschikt zijn. Het liefst al per 1 september aanstaande”, zegt Franck Hakkert van The Location Bank tegenover VJ. Wie helpt de talkshow aan studioruimte in het centrum van onze hoofdstad?

Hakkert is door de exploitant van de late night show ingeschakeld om een nieuwe studioruimte voor het programma te vinden in het centrum van Amsterdam. Hij mag helaas niet zeggen voor wie hij werkt maar zegt dat de talkshow vergelijkbaar is met het populaire RTL Late Night die vanuit het NH Amsterdam Schiller Hotel aan het Rembrandtplein in Amsterdam wordt uitgezonden. “Het Rembrandtplein is een bekende uitgaansgelegenheid, een plek met reuring. Wij zoeken voor onze opdrachtgever iets vergelijkbaars elders in Amsterdam-Centrum”, zegt Hakkert van The Location Bank die duizenden film – en fotolocaties in het bestand heeft.

Heeft u een ruimte op de begane grond (of eerste verdieping) van minimaal 80 m2 beschikbaar, met hoge plafonds en met uitzicht op reuring op straat? Mail dan naar info@locationbank.nl of bel Franck Hakkert op 06 53 64 71 84. 

Update op artikel van 20-07
VJ nam contact op met Franck Hakkert over de huidige status van de zoektocht. "We zijn heel blij met jullie oproep geweest van 20 juli, want we hebben van diverse partijen ruimtes aangeboden gekregen. RTL is op dit moment aan het onderzoeken welke ruimte het beste geschikt is", zegt Hakkert.

Er zijn dus al diverse Amsterdamse ruimtes aangeboden, maar mocht u dé ruimte hebben die geschikt is voor een dagelijkse talkshow, dan kunt u contact opnemen met Hakkert.  



Reacties


Laatste nieuws