Eerste dag PROVADA trekt 6200 bezoekers

Op de eerste dag van de PROVADA trok de beurs méér bezoekers, méér standhouders en méér internationale gasten dan in voorgaande jaren. PROVADA ontving bijna 6.200 bezoekers. Bij de officiële opening sprak Jaap Uijlenbroek (directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf) al de woorden: "Hoop doet zich gelden op de vastgoedmarkt." 

Nieuwe dynamiek geeft vertrouwen, hield Uijlenbroek de vroegste bezoekers van PROVADA 2015 voor. "Maar de crisis is nog niet verwerkt. Als we de business willen 'rebuilden', moeten we ons concentreren op innovatie." Veel topmannen in het Nederlandse vastgoed lieten zich zien bij de opening. Zo luisterden Daan van der Vorm, Roel Vollebregt en Cor van Zadelhoff aandachtig naar de directeur-generaal. Die liet niet na te benadrukken hoe zeer hij hecht aan een "open en transparante" overheid. 

De voltallige redactie van VJ is gedurende de drie dagen aanwezig met een eigen stand (Hal 10-04, naast sloopbedrijf Beelen). Ook zitten we alle ochtenden op de beurs in de algemene persruimte in Hal 11-58a. Heeft u nieuws of wilt u een andere boodschap kwijt? Kom langs of stuur het door op info@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws