De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt een woningbouwproject in Veenendaal

De Veense Poort Vastgoed BV is een samenwerking tussen AGT Vastgoed BV uit Ede en van de Vorm Vastgoed BV uit Rotterdam. Het project bestaat uit circa 90 eengezinswoningen verdeeld over 12 blokken en 4 appartementengebouwen van verschillende grootte met in totaal circa 100 appartementen.

In een van de appartementen is op de begane grond ruimte opgenomen voor commerciële doeleinden. De start van de uitvoering sloopwerk met aansluitend sanering en bouwrijp maken is gepland voor mei/juni 2015. Nadat het plangebied bouwrijp is gemaakt zal Timpaan starten met de uitvoering van de woningen.

In juli 2014 heeft BOAG een aanbieding gemaakt voor de begeleiding van de onderhandse aanbesteding op basis van Engineer & Build conform de UAV GC 2005 van slopen, saneren, bouwrijp maken en woonrijp maken ten behoeve van het woningbouwproject. September 2014 heeft BOAG de opdracht voor deze werkzaamheden ontvangen, de opgedragen werkzaamheden zijn afgerond medio december 2014 met het voornemen tot het uitspreken van de voorgenomen gunning aan Roseboom te Ede.

Begin dit jaar zijn de contractstukken tussen Veens Poort en Roseboom verder in overleg uitgewerkt. De opgedragen werkzaamheden aan BOAG zijn uitgevoerd door Kees Verberne en Rob van Loosbroek onder supervisie van Ad Geerts. 



Reacties


Laatste nieuws