Bouwinvest trekt vanwege investeringsdoelstelling twee nieuwe ontwikkelmanagers aan

Het team Acquisitie & Ontwikkeling van Bouwinvest is versterkt met twee nieuwe senior ontwikkelmanagers: Henk van Kleij (foto) en Martin Otten. Dit team zet zich in voor alle Nederlandse sectorfondsen. Het Bouwinvest Residential Fund heeft dit jaar de doelstelling om zo'n €300 miljoen te investeren in vrije sector huurwoningen en om dit succesvol te laten verlopen zijn Van Kleij en Otten aangetrokken als ontwikkelmanagers.

Dit jaar worden er ongeveer 20 nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten gerealiseerd, waaronder in Amsterdam: Summertime, Stadionplein en de Citroëngebouwen, in Hilversum: Villa Industria, in Utrecht: Veemarkt en Zijdebalen, in Den Haag: Oostduinlaan en CityPrince en in Eindhoven: Picuskade.

Regio Zuid
Henk van Kleij versterkt het team van Acquisitie & Ontwikkeling Regio Zuid, onder leiding van regiomanager Jan Bruil. Van Kleij is als senior ontwikkelmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van projecten zoals Boszoom en Marquant in Pijnacker en Cityprince en Oostduinlaan in Den Haag. Van Kleij was eerder actief als projectontwikkelaar bij Eigenheid Vastgoed, commercieel adjunct directeur bij Ballast Nedam en ontwikkelmanager bij Rabo Vastgoed.

Regio Noord
Martin Otten versterkt het team Acquisitie & Ontwikkeling Regio Noord, onder leiding van regiomanager Ebe Treffers. Otten is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de projecten Stadshagen in Zwolle en de Juliana-locatie in Apeldoorn en diverse acquisities in Amsterdam en 't Gooi voor het Residential Fund en het Healthcare Fund. Sinds 2006 was Otten actief in verschillende functies bij KondorWessels Vastgoed.



Reacties


Laatste nieuws