Camelot en OVG winnaars tweede MAIN Energie VastgoedCup

Voor de tweede keer organiseerde Vastgoedjournaal de MAIN Energie VastgoedCup. Ruim negentig vastgoedprofessionals genoten afgelopen donderdag van de strak gemaaide greens van Golfclub De Hoge Dijk, gelegen tussen Abcoude en Amsterdam. Camelot Europe en OVG wonnen hierbij de eerste prijzen.

Terwijl het de dagen vooraf vrijwel onophoudend regende, troffen de deelnemers van de VastgoedCup juist prima weer met een uiterst aangename temperatuur. Anders dan vorig jaar werd er gekozen voor de ‘texas scramble’ waarbij de deelnemers in teams de banen op gingen.

De prijzen werden aan het eind van de middag uitgereikt door John Kerkhoven, directeur van Vastgoedjournaal.nl. Dit jaar was het door de zeer spannende competitie op de baan niet zo eenvoudig een team als winnaar aan te wijzen. Zo hadden maar liefst vijf teams op het eind elk evenveel punten. Bij een dergelijk gelijkspel wordt er gekeken naar de resultaten van de laatste negen holes. Zelfs dat bleek niet voldoende om een winnaar aan te wijzen want daarna waren nog twee teams op gelijke hoogte met elkaar geëindigd. Om definitief de eindstand vast te stellen zijn de punten bij de laatste zes holes geteld. Daaruit kwamen de uiteindelijke winnaars naar voren die met de eerste prijs naar huis gingen:  Anneke Dupont van Camelot Europe en Sten Karelse en Jasper Machielse van OVG. Andere prijzen werden uitgereikt aan onder meer Douglas van Oers voor de longest drive. Gastheer Jeffrey Voorsluijs van MAIN Energy won zelf de prijs voor de neary.    

De VastgoedCup zal volgend jaar opnieuw worden georganiseerd. Houd onze Vastgoedkalender.nl hiervoor in de gaten!

De winnaars geflankeerd door de charmante gastvrouwen van MAIN Energy vlnr: Jeffrey Voorsluijs, Jasper Machielse, Anneke Dupont, Sten Karelse en John Kerkhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Erik Schimmel, speelde zoals altijd steady zijn handicap (AM Vastgoedontwikkeling) 



Ed Roele was op zoek naar deals op de baan


De golfclinic was vruchtbaar: Enkele spelers zullen volgend jaar meedoen aan het toernooi



Reacties


Laatste nieuws