Zo direct webinar: Wat is terecht gekomen van de duurzame ambities van de vastgoedsector?

‘Nederland heeft forse ambities wat betreft de duurzaamheid van de vastgoedmarkt’, zo schreef de IVBN in 2009 in haar duurzaamheidsrapport. Hoe staat het nu met die ambities? Hoeveel forse ambities zijn inmiddels omgezet in daden en wat levert dat op in de vastgoedpraktijk? Kijk dan om 13.00 uur online mee op de webinar van VastgoedLAB van vastgoedprofessor Dirk Brounen.

Hoe kijken institutionele beleggers anno 2014 aan tegen duurzaamheid en hoe gaan fondsmanagers te werk wanneer er verduurzaamd wordt? Waar liggen de quick wins en waar wringt de schoen?

Op donderdag 11 september gaat Brounen hierover in gesprek met Maarten van der Spek (PGGM) en Robbert van Dijk (CBRE Global Investors). Gedurende 30 minuten delen zij ervaringen, feiten en resultaten met de kijkers LIVE vanuit de studio in Tilburg. Deze livestream uitzending biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl, of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu  en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering. Schikt donderdag 11 september om 13:00 niet? U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws