Topvacature: Ontwikkelmanager bij Woonstad Rotterdam

Topvacature: Ontwikkelmanager bij Woonstad Rotterdam

Als Ontwikkelmanager is het jouw missie om de vastgoedportefeuille van Woonstad Rotterdam uit te breiden, zodat er de komende jaren voldoende woningen gecreëerd worden voor de doelgroepen van de woningcorporatie. Daarnaast onderzoekt de Ontwikkelmanager thema's als optoppen en flexwonen.  

Team Ontwikkelmanagement is verantwoordelijk voor de uitbreidingsdoelstellingen van Woonstad en maakt afspraken met externe partijen, zoals de gemeente en marktpartijen, over nieuwe locaties.

De Ontwikkelmanager beoordeelt vastgoedprojecten en -aanbiedingen op financiële haalbaarheid en toetst de bijdrage van het project aan het interne en externe beleid. Je schrijft intern beleid over wat er nodig is om de uitbreidingsdoelstellingen te realiseren en stelt de kaders voor het verwerven van nieuw vastgoed en nieuwe posities. Je schrijft de projectbesluiten en verdedigt je besluiten bij de investeringscommissie en het directieteam en zorgt voor een monitoringsoverzicht met acquisitieprestaties welke input vormt voor de meerjareninvesteringsbegroting (MJIB).  

Weten wat de zeven leukste arbeidsvoorwaarden van Woonstad zijn? Klik dan hier voor de volledige vacature. 



Reacties


Laatste nieuws