M2 Advocaten breidt uit met Rijntjes en Brugman

Met ingang van het nieuwe jaar heeft Marius Rijntjes zich als partner aangesloten bij M2 Advocaten. Daarnaast heeft M2 Advocaten vanwege de groei van haar praktijk Suzan Brugman als paralegal aangetrokken.

Marius is gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht en hij houdt zich onder meer bezig met huurrecht, koop-/verkooptransacties en projectontwikkeling. Daarnaast heeft Marius bijzondere expertise opgebouwd op het gebied van eigenaarsrechten en plichten, zoals erfpacht- en erfdienstbaarhedengeschillen, appartementsrechten (waaronder VvE-geschillen) en geschillen tussen buren onderling. Marius beschikt over jarenlange proceservaring. Hij heeft de specialisatieopleiding onroerend goed aan de Grotius Academie met succes afgerond en publiceert en doceert regelmatig over diverse vastgoedonderwerpen.  

Suzan is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij geeft juridische ondersteuning bij de verschillende dossiers van M2 Advocaten.

Wie is M2 Advocaten?

M2 Advocaten is een jong kantoor dat de ambitie heeft om de dienstverlening van advocaten ingrijpend te vernieuwen en te verbeteren. De kernwaarden van M2 Advocaten zijn kwaliteit, kennisdeling en transparante tarieven.



Reacties


Laatste nieuws