Bouwmanagementbureau db-m groeit ondanks bouwcrisis en trekt nieuw personeel aan

Hoewel de berichten over de crisis in de bouwwereld aanhouden, geldt voor bouwmanagementbureau db-m juist het tegenovergestelde. De projectenportefeuille van het bureau, dat gespecialiseerd is in de begeleiding van complexe bouwprojecten, heeft zich in 2012 flink uitgebreid met een aantal grote en kleinere projecten. Daarom zijn er voor 2013 nieuwe medewerkers aangetrokken.

Projectmanager Niek de Heij is vandaag officieel gestart bij het nog jonge, frisse bureau. "Toen wij twee jaar geleden de sprong in het diepe waagden, hadden we, gezien de crisis, niet verwacht op zo’n korte termijn zoveel mooie projecten te mogen begeleiden", aldus oprichter Hans Colijn. Db-m is inmiddels voor verschillende opdrachtgevers betrokken bij diverse projecten, variërend van commerciële projecten als de bouw van een grootschalig winkelcentrum i.c.m. appartementen voor MAB Development/Bouwfonds tot de verbouwing van station Den Haag Centraal voor semi-overheidsinstelling ProRail.

 Ook het dienstenpakket van het bureau is afgelopen flink uitgebreid. Hoofdtaken van het bureau zijn projectmanagement, bouwbegeleiding en bouwkostenmanagement. Daarnaast kunnen bedrijven ook bij db-m terecht voor diverse kleinere diensten: opleveringsbegeleiding, bestek- en tekeningcontrole en hulp bij aanbesteding. Db-m adviseert ook in het gebruik van social media tijdens bouwprojecten.



Reacties


Laatste nieuws