Duurzaam besparen met de Intergas Kombi Kompakt HReco

De HReco: het ultieme in energiebesparing. Met een jaartaprendement van ruim 101% mag met recht gesteld worden dat de Kombi Kompakt HReco één van de meest efficiente HR-ketels in Nederland is. Maximale winst in CO2-reductie en maximaal besparen op stookkosten. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.

De voordelen van eenvoud:

De Intergas Kombi Kompakt HReco is standaard voorzien van een traploos modulerende regeling die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte.

Een zelflerende eco-comfortschakelaar zorgt ervoor dat de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt als er langdurig geen warmwater gebruikt wordt. Hierdoor wordt het energieverbruik verder beperkt. Een geschakelde voeding beperkt zogenaamde stand-by verliezen tot een minimum.

De Kombi Kompakt HReco werkt zowel op een aan- uit thermostaat als op een modulerende thermostaat op basis van OpenTherm protocol. Hierdoor zijn vrijwel alle gangbarethermostaten toepasbaar.

RF-module:

De Kombi Kompakt HReco ketel is standaard voorzien van RF-module en hierdoor geschikt voor Beheer op Afstand en rechtstreekse communicatie met draadloze kamerthermostaten van Honeywell*. Een aparte zender plaatsen is dus niet meer nodig. 

*Honeywell T87RF1003 Round RF / DTS92 / CMS927

Fluisterstille werking

Het toepassen van vacuüm isolatie zorgt voor minimalisatie van warmte en energieverlies en een fluisterstille werking jaar na jaar.

Innovatieve warmtewisselaar

Door het toepassen van een nieuw warmtelabyrint worden ongekende prestaties gerealiseerd. Het water wordt direct verwarmd in de koperen circuits van de wisselaar en zorgt zo voor een optimalisatie van warmteoverdracht.

A-label pomp

Vooruitlopend op de nieuwe energiewetgeving van 2015 zijn alle HReco toestellen voorzien van een nieuwe, zeer zuinige A-label pomp. Hierdoor wordt het elektrisch energieverbruik van de ketel gehalveerd.

Jaartaprendement van 101,4%

De Kombi Kompakt HReco behoort tot de top van Nederland voor wat betreft het jaartaprendement. Het rendement op warm tapwater van de HReco bedraagt ruim 101%. Dit garandeert een energiezuinige werking elke keer dat warm water wordt gebruikt.

Display

Het nieuwe moderne display is eenvoudig af te lezen en de clicksluiting maakt het gebruik nog gemakkelijker.

INTERGAS VERWARMING
www.intergasverwarming.nl

 



Reacties


Laatste nieuws