Boelens de Gruyter naar nieuw kantoorpand in Amsterdam-Noord

Ontwikkelaar en belegger Boelens de Gruyter verhuist op 1 november naar de Toetsenbordweg 55 te Amsterdam. De verhuizing van het Amsterdamse vastgoedbedrijf naar het dit jaar opgeleverde pand gelegen op het Cornelis Douwesterrein past binnen de groei die het bedrijf doormaakt.

Maarten de Gruyter, directeur Boelens de Gruyter:”we hebben er bewust voor gekozen om binnen Amsterdam Noord te verhuizen en zijn zeer tevreden deze unieke, spectaculair aan het IJ gelegen locatie te hebben kunnen huren. De no-nonsense sfeer in Amsterdam Noord in combinatie met de inspirerende uitzicht over het water maken het voor ons bedrijf een ideale plek.”

Boelens de Gruyter is precies 5 jaar geleden opgericht door compagnons Harm Boelens en Maarten de Gruyter. Komende maand gaan er twee binnenstedelijke woningbouwprojecten en een kantoorontwikkeling de bouwfase in en afgelopen juni leverde het bedrijf project Netwerkweg in Amsterdam Noord op. Tezamen met de goedrenderende beleggingsportefeuille kan het bedrijf spreken van een succesvol jaar en kijkt het zeer positief aan tegen de ontwikkelingen die het bedrijf thans doormaakt en de prognoses voor de komende jaren.

Verhuurder Jansma Vastgoed werd geadviseerd door Eppo Danser van Savills.



Reacties


Laatste nieuws