GaragePark expandeert nu ook in Nieuwegein

Het sterk expanderende GaragePark realiseert haar vijfde ontwikkeling met GaragePark Nieuwegein. De opzet, bestaande uit 180 kleinschalige garage-/bedrijfsunits, zal worden gerealiseerd aan De Liesbosch te Nieuwegein. Ook meldt GaragePark dat het gestart is met de 2e fase van haar huidige park in Almere.

GaragePark Nieuwegein (FOTO) is strategische plek gelegen tussen de A12, A2 en A27. Het park wordt in 4 fases gerealiseerd en kent dezelfde faciliteiten en hetzelfde hoge opleveringsniveau als alle andere parken. Binnenkort start de voorverkoop met koopprijzen vanaf € 14.990.

Bij GaragePark Almere is de eerste fase als volledig in gebruik genomen door een grote verscheidenheid aan gebruikers en voor verschillende doeleinden. Inmiddels is gestart met de verkoop en verhuur van de tweede fase. Nieuw in deze fase is onze XXXL-box, welke een ruimte biedt van ruim 101 m3. De box is in zowel lengte en breedte als hoogte groter dan het huidige aanbod van GaragePark. 

GaragePark Is een concept en initiatief van Rick Venema. GaragePark voorziet in een sterke behoefte die er is ten aanzien van self storage, werkruimte, stalling en bedrijfshuisvesting. Met name het aanbieden van mogelijkheden voor kleinschalige bedrijfshuisvesting is volgens Venema een succesvolle formule gebleken. Door de mogelijkheid te bieden voor een eigen vestigingsadres met postadres [brievenbus] is bij veel ondernemers de interesse gewekt. Immers, zelfstandige ondernemers -de zogenaamde ZZP'ers- hebben vaak niet de behoefte aan grootschalige en inflexibele bedrijfsruimte. Veelal hebben deze een hoge vierkante meterprijs en zijn de huurcontracten toegespitst op langere huurtermijnen.



Reacties


Laatste nieuws