Synchroon rondt laatste fase centrumplan Sassenheim af

Synchroon realiseert, in samenwerking met Woonstichting De Vooruitgang en de gemeente Teylingen, de laatste fase van het centrumplan Sassenheim en heeft inmiddels  Era Contour opdracht gegeven om te starten met de bouw. De laatste fase, ‘Hart van Sassenheim’ genaamd, bestaat uit ca. 1.700m2 winkelruimte met 24 appartementen in drie bouwlagen. De winkelruimte is volledig verhuurd en verkocht aan een particuliere belegger.

Enkele jaren geleden is Synchroon gestart met de ontwikkeling van dit centrumplan. Een uniek plan met winkels, appartementen, parkeergarage en een haven (voor sloepen) met een open verbinding naar de Kagerplassen. Het plan grenst direct aan het park “Rusthoff”. Het eerste deel van het centrumplan, genoemd “het Voorhavenkwartier”, is   enkele jaren geleden opgeleverd. Dit deelplan bevatte 95 appartementen, een ondergrondse parkeergarage van 152 plaatsen en circa 8.000 m2 horeca en winkels; hierin zijn ondermeer Albert Heijn, Action en Shoeby Fashion gevestigd.  De realisatie van ‘Hart van Sassenheim’ versterkt de aansluiting tussen het Voorhavenkwartier en de Hoofdstraat en verbetert bovendien de verbinding tussen het park en het centrum.

Mens Makelaars uit Lisse heeft de transactie met de particuliere belegger tot stand gebracht. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden in het laatste kwartaal van 2013. Het centrumplan is dan geheel afgerond.



Reacties


Laatste nieuws