AM meldt goede verkoop appartementen GreenCourt in Amstelveen

Na een voorspoedige verkoop verwacht Westwijk Zuidoost CV (AM en Bouwfonds) in november te kunnen starten met de realisatie van de eerste twee appartementgebouwen met parkeergarage in het plan GreenCourt in Amstelveen. Beide gebouwen tellen twaalf appartementen in verschillende woningtypes en zijn energiezuinig en milieuvriendelijk ontwikkeld. De appartementen zijn op vier na alle verkocht.

GreenCourt maakt deel uit van het nieuwe woongebied Westwijk, een uitbreidingslocatie van Amstelveen. In het plan GreenCourt worden in totaal 52 appartementen verdeeld over zes appartementgebouwen gerealiseerd. Het derde en vierde gebouw, die reeds in verkoop zijn genomen, liggen eveneens aan het water in het zuidelijke gedeelte van Westwijk. Door de grote, op het zuiden gelegen buitenruimten hebben de bewoners vrij zicht over het water en de groenvoorziening die langs GreenCourt wordt gerealiseerd. 

Het derde en vierde gebouw bestaan elk uit zeven appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 105 m² tot 111 m², waarbij diverse ruimten naar wens zijn in te delen. De prijzen van deze appartementen zijn vanaf € 243.500 tot € 269.500 v.o.n. De prijzen van de nog beschikbare appartementen in Greencourt één en twee zijn vanaf € 330.000 v.o.n.

Het ontwerp van de woningen is van Architectuurcentrale Thijs Asselbergs in Amsterdam. Zie ook www.greencourt.westwijk2.nl. GreenCourt  is een ontwikkeling van Westwijk Zuidoost cv, een samenwerkingsverband van AM en Bouwfonds. 



Reacties


Laatste nieuws