AM verkoopt laatste woningen Parklane in Schuytgraaf Arnhem

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start met de verkoop van de laatste 35 woningen in Parklane in het Arnhemse uitbreidingsgebied Schuytgraaf. Het aanbod bestaat uit drie verschillende woningtypen die ook al in eerdere fasen van Parklane zijn gerealiseerd. Voordat de verkoop van start gaat, wil AM inventariseren wat de voorkeuren van potentiële kopers zijn, zodat vraag en aanbod zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd.

Belangstellenden kunnen zich op www.woneninparklane.nl nu al inschrijven voor een van de woningtypen. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde vrijstaande woningen met koopsommen vanaf € 189.000 v.o.n. Voor alle woningen geldt dat uitbreidingen of wijzigingen in de indeling mogelijk zijn. Door vroegtijdig de dialoog met de potentiële kopers aan te gaan, kunnen individuele woonwensen een invulling krijgen.  

Parklane ligt op een schiereiland binnen de ringweg van Schuytgraaf en heeft de uitstraling van een moderne, groene villawijk. De ligging buiten de hoofdader van de verkeersstructuur maakt het gebied autoluw. De recreatieve, brede waterpartijen om Parklane zorgen voor mooie uitzichten en een natuurlijke omkadering van de buurt. De woningen liggen op mooie kavels die verspringen in de zichtlijn.  Dit versterkt de parkachtige uitstraling, mede door de minimaal vier meter diepe voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is zoveel mogelijk op eigen terrein. 



Reacties


Laatste nieuws