11 oktober: Retail Visie Wikistedia City Masterclass

Uit naam van wethouder John Aarts van Economische Zaken en centrummanager Paul ten Haaf van gemeente Maastricht bent u van harte uitgenodigd voor:

RETAIL VISIE WIKISTEDIA CITY MASTERCLASS

MAASTRICHT

DONDERDAG 11 OKTOBER 2012 VAN 12.00 TOT 18.00 UUR

Wat kunt  u verwachten?

  • Een middag vol ontmoetingen met ondernemers in de winkelstraten van Maastricht
  • Een select gezelschap van managers uit de retail, vastgoed, gemeenten en corporaties.
  • Mogelijkheden tot match making
  • Het delen van best practices en dilemma’s

Ontdek Maastricht achter de schermen

Polarisatie van winkelgebieden leidt tot grote uitdagingen in de aanloopgebieden van het centrum van Maastricht. In de wedstrijd om deze gebieden weer aantrekkelijk te maken, zijn nieuwe samenwerkingsvormen en spelregels van kracht. Op 11 oktober ervaart u tijdens de rondleiding door de binnenstad de wedstrijd; krijgt u inzicht over de lessen die geleerd zijn; bezoekt u nieuwe initiatieven; en ontmoet u enthousiaste ondernemers. Een ware ontdekkingstocht door het hart van Maastricht.

De wandeling eindigt bij Nederlands oudste wijnhandel: Thiessen Wijnkoopers. Hier krijgt u een rondleiding, inclusief een proeverij van zes topwijnen. Deze City Masterclass van Retail Visie en Wikistedia wordt u aangeboden door 3W New Development en Centrummanagement Maastricht.

Slechts 50 professionals kunnen deze rondleiding meemaken. Verzeker u van deelname voor € 175,- (exclusief  BTW) voor de hele middag, inclusief borrel met amuses. Ervaar op 11 oktober zelf in Maastricht het unieke format van de City Masterclass, zoals die eerder dit jaar in Eindhoven en Den Haag is gehouden.

Meld u aan via info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp City Masterclass Maastricht



Reacties


Laatste nieuws