Barbara Onderweg: DWIRE lustrumfeest

Voor buitenstaanders moet het een kippenhok hebben geleken, gisteren aan het strand van Scheveningen. Maar insiders weten wel beter; bij beachclub Fonk vierde Dutch Women in Real Estate haar eerste lustrum. Serieuze discussies over het vak en de politiek, op hoogspanning netwerken door als gevolg van de crisis zojuist ontslagen professionals… Maar toch ook tijd voor luchtiger onderwerpen. Zoals gesprekken over mooie mannen. “Humberto Tan nog gezien op televisie? Echt een vent met diepgang. En, toch zeker ook een lekker ding!”

Marnix Norder van de gemeente kon ook rekenen op de goedkeuring van de dames. De wethouder hield een interessante presentatie over de ontwikkeling van de Scheveningse vissershaven. Maar één uitglijdertje: Norder had niet moeten zeggen dat de gebiedsontwikkeling eigenlijk “stoere binken materie” is. Want de hooggehakte leden van DWIRE staan immers al jaren hun mannetje in een wereld waar het ‘sterke geslacht’ regeert...

Over hakken gesproken: de aankleding door Colori was top. Deze kleine onderneming wordt door de banken genegeerd – waar kennen we dat van? – en probeert via crowdfunding aan geld te komen. Voor een luttel bedrag kunnen mensen een aandeeltje kopen in Colori. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een béétje eigenaar zijn van een schoenenwinkel.

Al met al een geslaagd feestje. Complimenten aan de organisatie. 

De leukste foto's:

 

 

 

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws