Mieke Wensink start als BI Consultant/Developer bij Reasult

Reasult, specialist in financial forecasting software, heeft Mieke Wensink aangesteld als BI Consultant/Developer. Mieke richt zich in haar nieuwe functie op het functioneel beheer van het Reaturn Taxatiemanagementsysteem. Ook gaat zij, samen met haar collega's, de oplossing verder ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten ontwerpen. Daarnaast werkt zij aan de nieuwe module Rendement, die recentelijk is geïntroduceerd.

Mieke heeft ruime ervaring in softwareontwikkeling. Voordat ze bij Reasult in dienst trad, was zij ruim vijf jaar werkzaam als functioneel ontwerper bij softwareleverancier Quinity. Hier heeft zij de nodige IT-ervaring opgedaan in de verzekerings- en financiële branche. Daarvoor was zij in dienst bij de Hogeschool van Arnhem als ICT-ontwikkelaar.

"Ik ben erg verheugd over mijn aanstelling bij Reasult", aldus Mieke. "In deze functie kan ik mijn kennis en ervaring van de financiële wereld goed combineren met mijn technische kant. In mijn werk vind ik het een uitdaging om de juiste, generieke oplossing te vinden voor specifieke wensen van klanten. Ik houd ervan om orde te scheppen in complexe berekeningen en deze op juistheid te controleren. Met mijn kennis en vaardigheden wil ik mij graag inzetten voor de verdere ontwikkeling van het portfolio van Reasult."

Aart Zandbergen, Managing Director bij Reasult: "Het wordt voor vastgoedbeleggers steeds belangrijker om gedetailleerd inzicht te hebben in de portefeuille en de huidige en toekomstige financiële situatie. Onze software helpt beleggers daarbij en reikt hen informatie aan om zo te kunnen sturen dat ze deze crisis overleven. Wij blijven ons richten op het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten, die het voor onze klanten nog makkelijker maken om hun financiële processen te verbeteren en te optimaliseren. De kennis en vaardigheden die Mieke reeds heeft opgedaan in de financiële wereld maken dat zij een geweldige aanvulling is op ons team en wij zijn dan ook blij dat zij onze organisatie komt versterken."

Reasult maakt momenteel een groei door en zal daarom in de komende periode meer nieuwe collega's aannemen.



Reacties


Laatste nieuws