Corporatie Woonplus boekt snel resultaat met online verkoop woningen

Woningcorporatie Woonplus uit Schiedam heeft in een pilot met Vastgoed-Auctions.nl een aantal bestaande woningen per vrijwillige internetveiling aangeboden. Van deze woningen is 65% in de eerste maand verkocht, wat volgens beide partijen een uitstekend resultaat is in de huidige markt. Deze vooruitstrevende corporatie laat hiermee zien alternatieve verkoopmethoden niet te schuwen om de moeilijke woningmarkt het hoofd te kunnen bieden.

“Woonplus benaderde ons met het verzoek een aantal woningen die zij had ingeruild op nieuwbouw, zo snel mogelijk te verkopen”, aldus Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl. “Ons verkoopinstrument is hier uitermate geschikt voor, door middel van een scherpe inzetprijs vallen wij beter op tussen het enorme aanbod en trekken dus eerder geïnteresseerden. Door onze samenwerking met Funda is het mogelijk een woning aan te bieden met een opvallende veilingpresentatie waardoor een woning hoger in de zoekresultaten komt. Met een directe link komt men vanuit Funda op de veilingpagina van de woning terecht, waar men vervolgens een bod kan doen. De sluiting van de veiling zorgt ervoor dat men binnen een bepaalde periode moet beslissen, hierdoor kunnen wij extreem korte verkoopperiodes realiseren”.

Wanneer u als woningcorporatie meer wilt weten over deze innovatieve manier van verkoop, kunt u contact opnemen met Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl, tel. 06-30 66 44 22 of 0412- 85 12 18. 



Reacties


Laatste nieuws