Yardi, ontwikkelaar van vastgoedsoftware, zoekt talenten met ambities

De toonaangevende leverancier van high performance software- oplossingen voor de vastgoedindustrie, Yardi Systems, is naarstig op zoek naar talentvolle medewerkers die haar business komen versterken. Op dit moment zoekt Yardi Systems naar zowel een support analyst als naar een senior sales executive.

Veel vastgoedbeleggers maken gebruik van de software van Yardi Systems om accurate, gedetailleerde en betrouwbare informatie over de prestaties van hun vastgoedportefeuille te verkrijgen. Dankzij de automatisering van analyses en geconsolideerde financiële rapportages kunnen marktpartijen in het vastgoed hun portefeuilles goed en op tijd aansturen.  

Sinds de oprichting in 1984 heeft Yardi Systems de standaard gezet voor gebruiksvriendelijke end- to- end ERP software-oplossingen voor property-, asset- en investmentmanagement in het vastgoed. Kenmerkend voor de Yardi cultuur zijn de volgende begrippen: integriteit, respect, vertrouwen en plezier.

Yardi Systems nodigt dan ook de ambitieuze professionals te reageren op de volgende twee nieuwe vacatures bij Yardi:

Support Analyst:

De Nederlandse afdeling Client Services is gevestigd in Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Europese Client Services afdeling. Het team in Amsterdam bestaat uit 5 medewerkers en werkt nauw samen met de teams in Milton Keynes (UK) en Cluj (Romania) die respectievelijk 8 en 32 werknemers in dienst hebben. De Support Analyst rapporteert aan de CSD Manager waarbij de algemene verantwoordelijkheid het managen van een aantal Large Accounts door het bieden van (met name 2e lijns) support is. Contactpersonen bij de klant zijn Yardi gebruikers van uiteenlopend nivo en uit verschillende lagen van de organisaties.

Klik HIER voor de complete vacatureprofiel op Vastgoedvacaturebank.

Senior Sales Executive:

Deze positie biedt aanzienlijke mogelijkheden aan de juiste persoon om een belangrijke bijdrage te leveren aan het Europese Sales & Marketing team. Voornaamste verantwoordelijkheid: de verkoop van de Yardi software die een oplossing biedt voor de vastgoed- en investmentmarkt in Nederland en Europa. In eerste instantie zal de focus van deze rol op Nederland zijn.

Klik HIER voor de complete vacatureprofiel op Vastgoedvacaturebank.



Reacties


Laatste nieuws