Leegstandsbeheerder AK Beheer wint prijs met innovatief concept

Youngstartup.nl, het innovatieve vastgoedbeheerconcept van leegstandsbeheerder AK Beheer is vandaag in de prijzen gevallen bij vergelijkingssite springwrQ.com in de categorie Communities & Vastgoed. Naast Youngstartup.nl wonnen ook Dauphine, FlexOffiz en Zaamen de springwrQ Awards 2012, de awards in de overige categorieën voor de beste 'derde werkplek'. 

SpringwrQ is de onafhankelijke vergelijkingssite in Nederland voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren. De awards van springwrQ staan ook wel bekend als de ‘Derde werkplek publieksprijzen’ oftewel de beste ontmoet-, vergader- en flexwerkplekken in Nederland volgens de community van flexwerkers en bedrijven die aan Het Nieuwe Werken doen. De awards werden vandaag door springwrQ uitgereikt tijdens Intertraffic Amsterdam 2012, in samenwerking met RAI en Stichting TelewerkForumHNW.

De prijzen zijn gebaseerd op 1100 stemmen op springwrQ.com. De prijzen zijn uitgereikt in vier categorieën waarbij Youngstartup.nl van AK Beheer de categorie Communities & Vastgoed won. Uit het juryrapport: “A(nti) K(raak) Beheer is een voorbeeld van innovatief vastgoedbeheer: het snel groeiende concept Youngstartup.nl laat zien dat niet elk leegstaand gebouw gesloopt hoeft te worden. De online community helpt startende of jonge ondernemers in hun behoefte aan kantoorruimte. In sommige steden is de vraag naar kantoorruimte zo sterk dat er al ondernemers op de wachtlijst van Youngstartup.nl staan.”

De andere categorieën betroffen beste cowork-center (gewonnen door Zaamen in Haarlem), beste vergader- en ontmoetlocatie (Dauphine in Amsterdam) en Innovatief Vastgoed (FlexOffiz van Annexum).

“Al deze organisaties zijn op hun eigen manier innovatief in het nadenken over en aanbieden van flexibele werkplekken”, aldus Jeroen Kleinhoven, mede-eigenaar van springwrQ. “In de huidige markt zien we dat bijna twintig procent van de kantoren leeg staat en dat er aan de vraagkant veel behoefte is aan flexibele manieren om elkaar te ontmoeten en (tijdelijke of vaste) werkplekken in te richten. Dat de vier winnende organisaties zich hierin positief hebben onderscheiden, blijkt wel uit het grote aantal stemmen dat ze gehaald hebben.”

Het initiatief springwrQ.com - opgericht zomer 2011 door Jeroen Roodnat en Jeroen Kleinhoven - is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Nederlandstalige vergelijkingssite voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren.

 



Reacties


Laatste nieuws