Nederlandse makelaars in de VS in de prijzen gevallen

De internationale makelaarsorganisatie ERA deelde onlangs in de Amerikaanse stad New Orleans de jaarlijkse Awards uit. Twee Nederlandse makelaars vielen hierbij in de prijzen: de individuele productiviteitsaward ging naar Roland de Ruiter van De Ruiter Makelaarshuis uit Amersfoort en de bedrijfsaward naar ERA De Koning uit Woerden.

Dat meldt makelaarssite Vastgoedactueel. Het congres van ERA duurt meerdere dagen, en omvat naast de prijsuitreiking diverse trainingen en presentaties. Dit jaar telde het aantal bezoekers aan de ERA International Business Conference 2.500. De meeste Awards zijn te winnen door Amerikaanse ‘brokers’ en ‘agents’, makelaars die niet met de Nederlandse variant te vergelijken zijn. Van de vijftien Awards die buiten de Verenigde Staten uitgereikt werden, gingen er twee naar Nederlandse makelaars.

André de Koning, van de gelijknamige makelaardij en winnaar van de Award: “Dit is een mooie prestatie, waar wij natuurlijk hartstikke trots op zijn. Het is een echte beloning voor ons team; makelen is en blijft toch een teamprestatie. Wij zijn nu vijftien jaar ERA-makelaar. In 1998 begonnen we met één kantoor in Woerden, en inmiddels zijn we regionaal actief in midden-Nederland met zeven kantoren.”



Reacties


Laatste nieuws