PingProperties verheugd: AKD en Deloitte verlengen hun huurovereenkomst

Investment manager PingProperties heeft de huurovereenkomst met huurders Deloitte en AKD in Flight Forum 1 te Eindhoven langjarig weten te verlengen. Het gaat om forse metrages. Zo huurt Deloitte 7.659 m² kantoorruimte en 71 parkeerplaatsen en AKD 3.281 m² kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen. Wel zal PingProperties het gebouw verder moeten verduurzamen. Overigens kwam Deloitte vandaag ook in het nieuws door het voortijdig aftreden van hun Nederlandse CEO Piet Hein Meeter.

Deze huurverlenging is een belangrijke doelstelling voor het PingProperties Office fund III, het fonds waar het gebouw deel van uitmaakt. In de overeenkomst is afgesproken het gebouw te verduurzamen en meer open werkruimtes te creëren. Hierdoor kan het vloeroppervlak efficiënter worden benut en kunnen meer werknemers in dit gebouw worden gehuisvest. De keuze om deze bestaande bouw te verduurzamen vloeit voort uit de duurzaamheidsdoelstellingen die zowel beide huurders als eigenaar hebben.

Het opvallende driehoekige kantoorgebouw aan Flight Forum 1 is ontworpen door Toon van Aken Architectuur en is in 2003 opgeleverd. Het bestaat uit 10 verdiepingen en een parkeerkelder. Flight Forum is een hoogwaardig business park en is strategisch gelegen bij de A2 en Eindhoven Airport.



Reacties


Laatste nieuws