FMT vastgoedbeheer trekt nieuwe mensen aan

De markt voor leegstandsbeheerders heeft de wind in de zeilen. Zo meldt leegstandsbeheerder FMT vastgoedbeheer dat het nieuwe mensen heeft aangetrokken. Zo heeft het de commerciële afdeling uitgebreid met Ad van Ginkel als vastgoedadviseur en Sales Managers Bryan Dijkhuis en Xander Koenen.

Van Ginkel (59) was tot 1 januari jl. een vooraanstaand partner bij DTZ Zadelhoff. Hij beschikt over een omvangrijk netwerk in de Haagse vastgoedsector. In zijn nieuwe functie zet hij zijn kennis en ervaring in ten behoeve van de groei en ontwikkeling van FMT. “We zijn verheugd dat Ad zich als vastgoedadviseur aan ons wil verbinden. Zijn kennis, ervaring en netwerk zijn voor ons zeer waardevol”, aldus Mattijs Manders, Algemeen Directeur van FMT vastgoedbeheer.

Dijkhuis (33) heeft ruime ervaring in de vastgoedbranche en richt zich in zijn nieuwe functie op de markt in Oost-Nederland vanuit de vestigingen in Enschede en Deventer. Koenen (31) was jarenlang werkzaam bij BAM Utiliteitsbouw en gaat voor zijn nieuwe functie de regio Zuidwest Nederland bedienen.

Sinds de inwerkingtreding van de nieuwe kraak en leegstands wet op 1 oktober 2010 en met de huidige marktontwikkelingen is de branche van leegstandbeheer volop in beweging. Manders: “Wij constateren een toenemende vraag naar advies op maat en creatieve oplossingen. Leegstandbeheer is een breed maatschappelijk en politiek vraagstuk geworden en tijdelijke oplossingen maken steeds vaker onderdeel uit van gebiedsontwikkeling. De aanstelling van de drie heren past binnen de ingezette groei- en ontwikkelingsstrategie van FMT.”

KLIK HIER VOOR HET BEDRIJFSPROFIEL VAN FMT VASTGOEDBEHEER.



Reacties


Laatste nieuws