Vastgoedvacaturebank ziet stijging nieuwe vacatures in vastgoedsector

De Vastgoedvacaturebank.nl zag sinds het begin van dit jaar het aantal nieuwe vacatures met functies in de vastgoedsector flink stijgen. Niet alleen werving & selectiebureaus plaatsten vacatures maar ook vastgoedbedrijven waaronder CBRE, Corio,Fortress,  Jones Lang LaSalle, Metterwoon, Provast maar ook supermarktconcern Sligro meldden hun nieuwe vacatures aan de Vastgoedvacaturebank.nl. Daarnaast neemt het aantal vastgoedprofessionals dat hun CV opstuurt, ook toe.

Dat blijkt uit de eerste verkenningen van de sinds oktober 2011 geheel vernieuwde Vastgoedvacaturebank, onderdeel van Vastgoedjournaal. De Vastgoedvacaturebank is dankzij het grote bereik van Vastgoedjournaal inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen kanaal voor iedereen die een functie zoekt in de vastgoedsector. Ook werkgevers kunnen profiteren van onze databank aan recente cv’s en functieprofielen van vastgoedprofessionals die zich beschikbaar hebben gesteld voor nieuwe uitdagingen.

Voor meer informatie over de Vastgoedvacaturebank zoals het plaatsen van vacatures en het sturen van cv's mail dan naar paul@vastgoedjournaal.nl.



Reacties


Laatste nieuws