UPDATE: Wie was nu de eerste met de ISAE 3402 certificering?

Begin deze maand heeft ACM Vastgoedmanagement bv van de externe accountant het Assurance Rapport ontvangen inzake ISAE 3402 Type II, een internationaal erkend kwaliteits keurmerk voor dienstverlenende organisaties, over de periode 1 januari 2011 tot en met 31 december 2011. Na de WPM Groep is ACM Vastgoedmanagement de tweede vastgoedmanagementorganisatie die een ISAE 3402 type verklaring heeft mogen ontvangen. 

Algemeen directeur Lex de Veth over de certificering: “ISAE 3402 Type II kent een uitgebreidere scope dan het reeds in ons bezit zijnde SAS type II certificaat. Isae ziet ook toe op zogenoemde Third Party Assurance, een derdenverklaring die aangeeft dat de service organisatie ‘in control is', dit is zeer belangrijk in een tijd dat steeds meer bedrijven delen van hun activiteiten uitbesteden aan service-organisaties.”

UPDATE: "Vastgoedjournaal meldt ten onrechte dat deze bedrijven (ACM en WPM, red.) de eerste en tweede zijn in hun branche die deze certificering hebben behaald. Echter, MVGM Vastgoedmanagement is sinds 2004 in het bezit van een SAS type II certificering. Dit is de voorloper van de ISAE 3402 verklaring die wij overigens ook al reeds in ons bezit hebben. Wij menen daarmee veruit de eerste in de branche te zijn met een dergelijke certificering", stelt ing. G.W. (Gerard) Bakker MRE, directeur van MVGM Woningmanagement. 



Reacties


Laatste nieuws