Verkoop Van Hoogevest beheerportefeuille nu geheel afgerond

De curatoren in het Van Hoogevest Beheer faillissement hebben het laatste object (foto) van de beheerportefeuille verkocht. Met deze verkoop is het gehele verkooptraject van het Van Hoogevest Beheer faillissement onder begeleiding van Holland Realty Partners en DTZ Zadelhoff afgewikkeld. Het laatste object betreft het kantoorgebouw aan de Amsterdamseweg 43 in Amersfoort en heeft een oppervlakte van circa 2.550 m2.

De totale beheerportefeuille bestond uit elf objecten in Amersfoort, Bosch en Duin, Leusden, Woerden, Den Haag, Voorschoten, Oegstgeest en Leeuwarden. De transacties omvatten onder andere twee woningen, zes kantoren, een winkel en bedrijfsruimte. De locatie Rotsoord in Utrecht wordt momenteel door middel van een separaat verkooptraject door DTZ Zadelhoff verkocht.

DTZ Zadelhoff en Holland Realty Partners hebben collegiaal de curatoren, Holland van Gijzen advocaten en notarissen (Johan Westerhof) en Boers advocaten (Louis de Boef) gedurende het gehele verkooptraject geadviseerd.

 



Reacties


Laatste nieuws