Shoeby opent 16 winkels, maar wil meer vestigingen. Wie helpt Shoeby? Met Witte Vlekken Plan

De trendy modewinkelketen Shoeby verwacht dit voorjaar tenminste zestien nieuwe vestigingen te openen. Maar Shoeby zoekt meer locaties in Nederland. Op Vastgoedjournaal vindt u het Witte Vlekken Plan met daarin alle plaatsen waar Shoeby een filiaal overweegt. 

Het afgelopen jaar kwamen er 29 nieuwe vestigingen van Shoeby bij. Ook via de webwinkel Shoeby.nl werd een aanzienlijke groei gerealiseerd, zo meldt Shoeby. Nederland telt op dit moment 221 Shoeby-filialen. In België zijn er zeven Shoeby-winkels te vinden.

Via vastgoedadviseur Van de Wouw & Partners BV uit Oisterwijk is het Witte Vlekken Plan van Shoeby Fashion HIER te lezen. Shoeby kijkt zowel naar huur- als kooppanden. De verdere eisen zijn een VVO van 170-230 m2, een frontbreedte van minimaal 7 meter, een vrije hoogte van 3 meter in een winkelgebied dat 10.000-20.000 meter groot is. 

Van de Wouw & Partners zoekt tevens locaties voor het eveneens snelgroeiende jeansketen Lake Side (al 80 vestigingen). Daar wordt een VVO gezocht van 100-130 m2, frontbreedte van minimaal 6 meter, vrije hoogte van 3 meter in een winkelgebied met een VVO van 10.000-30.000 m2. Eventueel kunnen zowel Shoeby als Lake Side onder één dak worden gebracht, in dat geval worden er winkelpanden tot 400 m2 gezocht.

Foto betreft Shoeby vestiging in Vleuterweide.



Reacties


Laatste nieuws