Gezocht: Enthousiaste commerciële Vastgoedadviseur

Zoek jij een uitdagende functie bij een snelgroeiende onderneming in het vastgoed? Wij zoeken commercieel sterke "ondernemers", die zelfstandig een klantenportefeuille op willen bouwen met doorlopende inkomsten!

Een vastgoedadviseur bezoekt makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars en presenteert onze innovatieve verkoopmethode met als doelstelling veilingopdrachten van deze partijen te verkrijgen. Voor deze functie zoeken wij enthousiaste zelfstandige commerciële mannen of vrouwen. Ervaring in het vastgoed is een pré maar niet noodzakelijk.

Wij bieden een interessante functie met een zeer goede (doorlopende) provisieregeling. Je wordt ondersteunt vanuit het hoofdkantoor, waaraan je tevens rapporteert en er vindt maandelijks een salesoverleg plaats.

Ben je op zoek naar een freelance functie in het vastgoed bij een innovatieve en snelgroeiende onderneming in Nederland op het gebied van internetveilingen? Stuur ons dan je motivatie en curriculum vitae per e-mail en wij nemen snel contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Directeur Ron Ruijs

Tel: 06 – 30 66 44 22

email: r.ruijs@vastgoed-auctions.nl 



Reacties


Laatste nieuws