AM start verkoop van woningen in Veenendaal en Haarlem en bouwt in Zierikzee

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is vandaag actief met nieuws over haar projecten. Liefst drie nieuwsberichten kwamen vandaag binnen op de redactie van Vastgoedjournaal. Twee daarvan betroffen de start verkoop van twee woningprojecten in Veenendaal en Haarlem en een start bouw in Zierikzee. 

Veenendaal:

Zaterdag 28 januari wordt het startsein gegeven voor de verkoop van 33 appartementen in het gebouw Tricotage, gelegen in het centrumplan Brouwerspoort in Veenendaal.  In Tricotage komen, naast de 33 koopappartementen, onder meer cultuur- en commerciële functies, 54 huurappartementen en een drielaagse, ondergrondse parkeergarage met 506 plaatsen. De bouw van Tricotage is in december 2010 gestart; de oplevering is volgens planning medio 2013.  De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 56 m² tot 127 m². De prijzen voor de koopappartementen beginnen vanaf circa € 127.500 v.o.n. (exclusief parkeerplaats) tot € 299.900 v.o.n (inclusief parkeerplaats). Bijna alle appartementen hebben een (inpandig) balkon en/of (dak)terras. De bouw is in handen van Trebbe. De start verkoopbijeenkomst vindt zaterdag 28 januari plaats in het kantoor van Van Ginkel & Van Bemmelen makelaars aan de Kerkewijk 28 in Veenendaal. Belangstellenden kunnen van 11.00 uur tot 14.00 uur meer informatie over het plan krijgen en verkoopdocumentatie in ontvangst nemen.

Haarlem:

Eveneens op zaterdag 28 januari start Ontwikkelingsmaatschappij 023 C.V., een samenwerkingsverband tussen AM, Bouwfonds Ontwikkeling, Slokker Vastgoed en Ymere, de verkoop van de woningen van De Entree in Haarlem. Het aanbod bestaat uit 21 appartementen en 32 eengezinswoningen. De woningen zijn gelegen in deelplan De Hoftuin, een ontwikkeling van AM.  Binnen De Entree worden  in totaal circa 250 woningen en diverse voorzieningen gerealiseerd. Het ontwerp van de woningen en appartementen is van Taco Postma van INBO Architecten. Het stedenbouwkundig plan is van Jos van Eldonk van Soeters Van Eldonk architecten. De prijzen van de appartementen lopen uiteen van € 184.000 tot € 197.500 v.o.n., de stadswoningen van € 260.000 tot € 290.000 en de herenhuizen van € 315.000 tot € 345.000 v.o.n. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in een parkeergarage, de woningen over een parkeerplaats in het afgesloten binnengebied. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam. De start verkoop van de woningen vindt plaats op zaterdag 28 januari in Hotel Haarlem Zuid, Toekanweg 2 in Haarlem. De verkoop van de woningen verloopt via de makelaars Hoekstra en Van Eck makelaars en Mooijekind Vleut. 

Zierikzee:

Wethouder Ad Verseput geeft vrijdag 27 januari het officiële startsein voor de bouw van vijftien woningen in het nieuwe woongebied Noorderpolder in Zierikzee. De dertien rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen maken deel uit van de eerste fase van Noorderpolder, die in totaal 203 woningen telt. De laatste vijftien woningen uit deze eerste fase zijn inmiddels in verkoop.  Noorderpolder, een ontwikkeling van AM Zeeland, Bijdevaate Projekt en AVV Beheer, vormt de overgang van het stedelijk naar het landelijk gebied binnen de gemeente. Het ontwerp van de woningen is  van CFC. De prijzen van de woningen lopen uiteen van  € 179.900 tot € 299.900 v.o.n. Het merendeel van de woningen is verkocht.  Met de start verkoop van de laatste vijftien woningen uit de eerste fase komt de voltooiing van dit deel van Noorderpolder in zicht. In Noorderpolder verschijnen in totaal circa 700 woningen. De voorbereidingen voor de ontwikkeling van de volgende fase zijn in volle gang. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.



Reacties


Laatste nieuws