RICS Nederland breidt uit met 33 nieuwe leden

Op de valreep van het nieuwe jaar zijn half december 2011 33 nieuwe leden verkozen tot Professional Member van de RICS, de wereldwijde organisatie van vastgoed/taxatiedeskundigen. Zij mogen vanaf deze datum de titel MRICS (Member of RICS) achter hun naam voeren.

De volgende leden hebben hun proeve van bekwaamheid – het zogenaamde Final Assessment – tussen 1 en 23 november jongstleden succesvol afgelegd (op de foto ontbreken Paul Bremmer, Jaap Flink en Frans Sinnema):

Manon Allard MRICS

Niels Bloem MRICS

Eefje van Bommel MRICS

Pascal van Boxtel MRICS

Paul Bremmer MRICS

Jac Bressers MRICS

Jeroen de Bruijn MRICS

Roy van Buren MRICS

Robèrt Dackus MRICS

Peter Dansen MRICS

Marieke van Dijk – van Kamp MRICS

Jaap Flink MRICS

Tsun Man Ho MRICS

Eric de Hoogt MRICS

Ruben Hümmels MRICS

Patrick Kerp MRICS

Annemarie Klijn MRICS

Sytske Kooijman MRICS

Jeroen van Lenthe MRICS

Emiel van der Maaten MRICS

Tom van Putten MRICS

Willem Rodermond MRICS

Lonne Rooseboom MRICS

Gerard Schalk MRICS

Arnout Scholten MRICS

Marcel van Schuppen MRICS

Frans Sinnema MRICS

Frans van Toor MRICS

Rohan Uijlings MRICS

Peter Vreenegoor MRICS

Wietse de Vries MRICS

Pieter Zijlmans MRICS

Alexander Zweering MRICS

RICS Nederlandstaat in de traditie van het wereldwijde Royal Institution of Chartered Surveyors, een organisatie met meer dan 100.000 leden in 146 landen, allen werkzaam volgens dezelfde waarden en normen en allen verenigd in een betrouwbaar en functioneel netwerk. Internationaal is RICS een vastgoedautoriteit en publiceert jaarlijks vele internationale aanbevelingen en rapporten via haar 17 professional groups.

Lid worden kan uitsluitend via een van de toelatingsroutes, die uitmonden in een Assessment : het zogenaamde APC (assessment of professional competence), waarin kandidaten worden getoetst op vakkennis en ethiek. Niet altijd is hiervoor een RICS geaccrediteerde opleiding vereist. Ervaring kan, naast een voltooide HBO opleiding, ook toegang bieden. Zie ook www.ricseurope.eu/nl.

Lees ook:

RICS accreditatie vereist voor minstens 25 leden van VGM NL

 
BINNENLAND
 
10-01-2012 (12:45)

VGM NL, de brancheorganisatie van vastgoedmanagementorganisaties, wil dat het komende jaar minimaal vijfentwintig propertymanagers uit haar ledenbestand een RICS accreditatie behalen. De brancheorganisatie heeft hiervoor maandag 9 januari 2012 een convenant met RICS Nederland gesloten.



Reacties


Laatste nieuws