Nieuwe directeuren bij Colliers International in Nederland

Colliers International is stevig aan het uitbreiden in Nederland. Nu heeft Colliers twee nieuwe directeuren benoemd. Jules van Gaalen is hierbij benoemd tot directeur van Hotel Investments voor Colliers International in Nederland en Robert Kok tot directeur Colliers International Eindhoven.

Jules heeft meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed en werkt sinds 2006 bij Colliers. Jules was eerder directeur van het kantoor in Eindhoven en is nu gevestigd in Amsterdam om zich te concentreren op de groei van Colliers' Hotel Investment Services.

In een gerelateerde promotie, is Robert Kok benoemd tot directeur van Colliers International Eindhoven. Sinds het voltooien van zijn vastgoed opleiding in 1999, is Robert actief in vastgoed met ervaring in de industriële en residentiële markten en op de onroerend goed afdeling van SNS Reaal. Sinds 2007 werkt Robert bij Colliers International en tevens is hij de regio coördinator Zuid van NVM Business.

CEO van Colliers International in Nederland, Jaap van Rhijn: "Dit is een mooie dubbelslag met Jules van Gaalen die het Hotel team versterkt en Robert die het voortouw neemt in Eindhoven Op deze manier kunnen we onze marktpositie in hotels verder uitbreiden en is het ondernemerschap in Eindhoven gewaarborgd.”

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws