AM/Heijmans van start in Amersfoort na 60% voorverkoop woningen

Ontwikkelcombinatie Mondriaanlaan (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans Vastgoed) kan gaan bouwen in Amersfoort aan het appartementsgebouw Fourty5High in het centrum. Circa zestig procent van de appartementen is verkocht, zo meldt de ontwikkelcombinatie.

 Het appartementengebouw verschijnt op de hoek van de Piet Mondriaanlaan en de Groningerstraat. Fourty5High bestaat uit in totaal 137 appartementen in verschillende typen en prijsklassen en beschikt over een ondergrondse parkeergarage.  Fourty5High ligt dicht bij het centrum en tegenover het nieuwe Eemplein, het multifunctionele centrumplan met winkels, bioscoop, horeca en culturele voorzieningen. Aan de zijde van het Eemplein verschijnt de 45 meter hoge toren, terwijl het gebouw aan de zijde van de achtergelegen woonbuurt vier bouwlagen telt. Midden in het complex komt een fraaie binnentuin die als ontmoetingsplek kan dienen voor de bewoners. Het ontwerp van Fourty5High is van De Zwarte Hond Architecten.

De prijzen variëren van € 129.000 v.o.n. tot circa € 320.000 v.o.n. Daarnaast zijn er twee bijzondere penthouses met een woonoppervlakte van circa 250 m². De vanaf prijs voor deze penthouses bedraagt € 800.000 v.o.n. 



Reacties


Laatste nieuws