Hoe groen is uw Taxatie?

DE TAXATIE COMPANY*  is de eerste dienstverlener op het gebied van taxaties, (contra)expertises, bouwkundige opnames en advisering waarvan de bedrijfsfilosofie volledig gebaseerd is op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. 

Dit wordt onder andere vormgegeven door:

   * Volledig digitaal correspondentie-, taxatierapportage- en archiveringsconcept

   * Algehele CO2 neutrale bedrijfsvoering

   * Duurzaam bankieren 

Wij willen als bedrijf bewust een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.

DE TAXATIE COMPANY*  verricht zowel taxaties ten behoeve van een verzekering als bedrijfseconomische taxaties en is daarom de ideale partner voor een bewuste, duurzame keuze. De taxaties worden aangeboden volgens een uniek module systeem, een extra garantie voor flexibiliteit.

De kern van DE TAXATIE COMPANY*  wordt gevormd door een platform van ervaren taxateurs, experts en adviseurs die op basis van een project of individuele opdracht kunnen worden ingezet. Dit bedrijfsconcept garandeert dat u kunt werken met de best toegeruste deskundige voor uw opdracht. 

Initiatiefnemer van de taxatie company is Peter J.M. Selhorst RT/VRT. De meer dan 25 jaar (internationale) ervaring op het gebied van bedrijfseconomische  taxaties en verzekeringstaxaties vormt de basis voor het unieke concept van de taxatie company. Ervaring die gevormd wordt door internationale taxatiewerkzaamheden voor toonaangevende multinationals, maar ook door het verzorgen van specialistische taxaties voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Meer weten? Kijk op www.detaxatiecompany.nl  of
bel met Peter J.M. Selhorst RT/VRT 06-53511645

Volgs ons op twitter: @taxatiecompany 

 

 

 

 

Peter J.M. Selhorst RT/VRT
Makelaar/Registertaxateur o.z. 
Registertaxateur VRT

 



Reacties


Laatste nieuws