Borghese ontwikkelt nieuwe kantoorvilla voor Nedgraphics

Borghese Real Estate ontwikkelt voor Nedgraphics bv, dat onderdeel uitmaakt van de Cadac Group, een nieuwe kantoorvilla in Vianen. Het betreft een zelfstandige kantoorruimte van circa 2.000 m² met 70 parkeerplaatsen op Biezen Parc.

NedGraphics heeft voor de locatie Biezen Parc gekozen vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de uitstraling van het park. De kantoorvilla wordt in het tweede kwartaal van 2012 in gebruik genomen. Biezen Parc is een kantoorontwikkeling in Vianen aan de A2/A27 en bestaat uit vijf individuele kantoorvilla’s. De eerste en de tweede kantoorvilla zijn reeds verhuurd aan onder andere de coöperatieve inkooporganisatie Bijeen (Jumbo Supermarkten en C1000) en Haworth Benelux.

Met de verhuur aan NedGraphics is Biezen Parc in korte tijd voor een groot gedeelte ontwikkeld en verhuurd. Er zijn nog twee villa's van circa 2.000 m² beschikbaar. NedGraphics is in 1978 opgericht en is producent en leverancier van ontwerp- en geografische informatiesystemen voor de publieke en de grond-, weg-, water- en bouwsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het ontwerpen, beheren en publiceren van digitale tekeningen en kaarten.

DTZ Zadelhoff heeft ontwikkelaar Borghese Real Estate bij deze transactie geadviseerd.



Reacties


Laatste nieuws