Newomij vernieuwt eigen vastgoedaanbodsite

De verhuursite HUURWEL.NL met het actuele, landelijke aanbod woningen en commercieel vastgoed van vastgoedinvesteerder Newomij(Nederlandsche Woningfinanciering-Maatschappij) uit Naarden, is geheel vernieuwd, zo meldt de belegger.

Potentiële huurders van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed gebruiken steeds vaker het internet bij hun zoektocht naar een nieuw onderkomen. Een goede verhuursite is voor Newomij dan ook essentieel. De vernieuwde website HUURWEL.NL informeert potentiële huurders uitvoerig over het betreffende object; inclusief foto´s, plattegronden en een goede locatie-omschrijving. Op de site wordt het complete, actuele aanbod van woningen en van commercieel vastgoed in Nederland overzichtelijk weergegeven.

Naast het aanbieden van het vastgoed via HUURWEL.NL, worden de woningen en het commercieel vastgoed uiteraard ook aangeboden door verschillende makelaars. Newomij is één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland en is lid van de IVBN en VGM Nederland. Ook de Bank voor de Bouwnijverheid, gevestigd in Amsterdam, maakt deel uit van het Newomij concern.



Reacties


Laatste nieuws