Reactie Debedrijfsmakelaar.nl op discussie NVM en VBO: 'De gebruiker staat centraal'

De Bedrijfsmakelaar kiest voor openheid en transparantie 'VBO Makelaar oneens met Funda in Business over plaatsing BOG aanbod', zo kopte Vastgoedjournaal.nl op 13 oktober j.l. De discussie ontspon zich rondom de begrippen transparantie, marktafscherming en concurrentievervalsing, maar één element kwam in het steekspel niet aan bod: de gebruiker.

Bert Mulder van De Bedrijfsmakelaar (www.debm.nl) windt er geen doekjes om: 'In deze tijd gaat het erom de eindgebruiker centraal te stellen. Die moet bediend worden met een maximaal aanbod aan objecten. Vandaar dat De Bedrijfsmakelaar ervoor gekozen heeft geen onderscheid te maken tussen makelaars, of die nou van VBO, NVM of Vastgoedpro zijn. Iedereen is welkom en krijgt dezelfde mogelijkheden.

Dus geen brancheverplichting en ook geen verplichte aanlevering van transactiegegevens.' De Bedrijfsmakelaar is onafhankelijk en werkt vanuit een open houding. Het resultaat is een zoekmachine met een gevarieerd aanbod, afkomstig van makelaars, projectontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties. De database bestaat uit ruim 34.500 panden en het aantal bezoekers blijft stijgen. 'Cijfers liegen niet: openheid en transparantie, daar gaat het om', aldus Mulder.



Reacties


Laatste nieuws