DTZ realiseert nieuwe huurcontracten in La Belle Alliance

Het kantoorgebouw ‘La Belle Alliance’ aan de Hereweg in Groningen is langjarig verhuurd. Rechtshulp Noord Advocaten (RNA) heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend. Stichting Elker en Stichting Bureau Jeugdzorg hebben beide de overeenkomst verlengd. DTZ Zadelhoff trad hierbij op als adviseur voor de eigenaar.

Rechtshulp Noord Advocaten is een nieuwe huurovereenkomst aangegaan voor tien jaar. Zij huren circa 400 m2 kantoorruimte op de begane grond van bouwdeel A. Stichting Elker heeft de huurovereenkomst tot medio 2015 verlengd. De stichting is sinds 2004 gebruiker van het gebouw en huurt circa 1.955 m2 kantoorruimte in bouwdeel A. Stichting Elker is specialist in jeugd- en opvoedhulp in de provincie Groningen.

Bureau Jeugdzorg huurt sinds 2004 kantoorruimte in La Belle Alliance en heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor vijf jaar. Het bureau huurt circa 713 m2 kantoorruimte in bouwdeel A en 4.093 m2 kantoorruimte van bouwdeel B en C. Stichting Bureau Jeugdzorg helpt kinderen en ouders bij vragen en problemen rondom opgroeien en opvoeden.

Kantoorgebouw ‘La Belle Alliance’ behoort tot de Equinox portefeuille van aandeelhouders DB RREEF en Lips Capital Group. Het kantoorgebouw bestaat uit drie bouwdelen en omvat circa
8.000 m2 kantoorruimte, 400 m2 archiefruimte en 122 parkeerplaatsen. Op de vijfde etage van bouwdeel A is nog circa 600 m2 beschikbaar voor verhuur. DTZ Zadelhoff adviseert de aandeelhouders bij het asset management van de Equinox portefeuille waar kantorengebouw ‘La Belle Alliance’ deel van uit maakt.



Reacties


Laatste nieuws