Deze 40 vastgoed start- en scale-ups kiezen voor #REF

#REF is de eerste online vastgoedbeurs ter wereld. Hier ontstaan verbindingen tussen vastgoedprofessionals, gemeenten en toekomstmakers in een tijd waarin grote fysieke ontmoetingen niet mogelijk zijn. De afgelopen dagen hebben 40 startups en scaleups zich aangesloten bij het evenement.

Naast het afnemen van een virtuele stand kunnen de partijen ook ronde tafels en 1-op-1 sessies organiseren om zich zo te presenteren aan de markt. 

De lijst met start- & scale-ups die standhouder zijn tijdens REF:

  1. Area of People
  2. bGrid
  3. Blue Code Solutions
  4. Brivo
  5. Chapps
  6. Chess
  7. Crozzroads
  8. DeltaQ
  9. Eagle Eye Networks
  10. EnergetikaNL
  11. Finch Buildings
  12. Hero Balancer
  13. homeDNA
  14. Ingy
  15. iWell
  16. Kate Innovations
  17. Liftinzicht (sponsor hoofdpodium)
  18. Loft
  19. Mapiq
  20. Modulair Building Company
  21. MyPup
  22. Octo
  23. Office App
  24. Openr
  25. OSRE
  26. ParkBee
  27. Perfect Place
  28. PHYSEE
  29. R8Tech
  30. REDDSTONE
  31. S1MONE
  32. Smartvatten
  33. Studio Solarix
  34. TBQ
  35. The Urban Jungle Project
  36. Twinq
  37. Vendr
  38. VeroDigital
  39. White Lioness Technologies
  40. ZIG Real Estate

Vastgoedjournaal heeft een aantal scale-ups gevraagd wat ze vinden van #REF en waarom ze een stand afnemen.

Ferdinand Grapperhaus jr – CEO & Co-founder PHYSEE: “We zijn allemaal op zoek naar de nieuwe normaal en het interessante is dat die nieuwe normaal er niet ‘is’ maar dat we die samen moeten creëren. Real Estate Futureproof is één van de weinige initiatieven die op die manier co-creëert aan de nieuwe invulling van events. Het event zorgt ervoor dat professionals door kunnen blijven gaan met het uitwisselen van nieuwe kennis, leuke kansen en ook kunnen blijven bouwen aan relaties en netwerken. Nog sneller dan het gat voelbaar was, is Wouter (Truffino red.) het met zijn team gaan opvullen en daar mag de industrie hen dankbaar voor zijn. Als PHYSEE doen wij mee omdat we willen blijven uitwisselen van informatie, gedachtes en mogelijkheden. We begrijpen ook dat het uitwerken van het verdienmodel net zo moet worden ge-co-creëert als de content en opzet van het event zelf. We doen ook daar dus graag aan mee.”

Thijs van der Burgt – CEO & Founder Office App:  “Nu we langzamerhand uit deze gezondheidscrisis komen, staat het terugkeren naar werk op de horizon. Totdat we een vaccin hebben is Covid-19 nog steeds een bedreiging. Daarom is het noodzakelijk om bedachtzaam, nieuwe veilige en creatieve manieren te bedenken waardoor we stappen kunnen zetten. Wij delen graag met de markt hoe Office App kan helpen om mensen weer veilig terug naar werk te laten gaan. Het geeft dan ook energie om te zien dat er in korte tijd een platform is neergezet wat ons de mogelijkheid geeft dit te communiceren.”

We zijn allemaal op zoek naar de nieuwe normaal en het interessante is dat die nieuwe normaal er niet ‘is’ maar dat we die samen moeten creëren

Ron Seesing, CCO & Co-founder Zig Real Estate: “Bij deze nieuwe periode horen nieuwe initiatieven. Er ontstaan mogelijkheden om op een nieuwe manier met elkaar in contact te komen, kennis en ervaring uit te wisselen en inspiratie op te doen. Real Estate Futureproof is hier een voorbeeld van. De organisatoren van de beurs hebben de ideale manier gevonden om organisaties te informeren, inspireren en met elkaar te verbinden. En daar maken we graag onderdeel van uit.

Met onze deelname aan Real Estate Futureproof blijven wij mensen en organisaties ontmoeten om onze kennis en ervaring mee te delen. De online beurs biedt Zig Real Estate de mogelijkheid om organisaties mee te nemen in het verhaal over de weg naar een succesvolle digitale transitie. Welke impact, uitdagingen en kansen brengt deze transitie met zich mee, nu en in de toekomst?

Tijdens Real Estate Futureproof staat de digitale transitie van organisaties centraal. Er zijn verschillende organisaties die deze transitie nu doormaken, of die daartoe zullen worden gedwongen in de toekomst. In samenwerking met Sydney Brouwer, expert op het gebied van Klantgericht Leiderschap, staan we stil bij de positieve impact die deze transitie met zich meebrengt. Daarnaast nemen partijen als ASR en Bouwinvest plaats aan onze ronde tafels om hun ervaring met ons te delen.”

Jan Belon – CEO & Co-founder Openr: “Het is belangrijk om in deze tijden scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Met Real Estate Futureproof wordt een nieuwe vorm neergezet om verder contact te kunnen blijven houden. Voor Openr is dit dé ideale gelegenheid om voor de online rondetafelgesprekken contacten uit te nodigen voor onze nieuwe product launch. Onze contactloze toegangscontrole oplossing is nu in deze tijd ook echt een goede fit voor veel kantoren, dus daar zetten we bij de online beurs vol op in.”



Reacties


Laatste nieuws