Tweede huurdeal van 3000 m2 op zichtlocatie

Autofabrikant Kia Motors Nederland huurt per 1 juni 2011 circa 2.955 m² kantoorruimte/showroomruimte met 145 bijbehorende parkeerplaatsen aan de Corridor 25 direct langs de A2 in Breukelen. Het nieuwe hoofdkantoor krijgt een uitstraling die past bij het opkomende merk Kia Motors. De periode tot juni wordt gebruikt voor een uitgebreide renovatie van het interieur en exterieur. De eigenaresse van het gebouw, Fortis Vastgoed Lease-BNP Paribas Group, kijkt uit naar een langjarige samenwerking met haar nieuwe huurder. Het is de 2e huurdeal van 3000 m2 vandaag. In Maastricht meldde Bouwinvest een huurcontract van eveneens 3000 m2 te hebben afgesloten.

Het gebouw wordt in gebruik genomen als hoofdkantoor van Kia Motors Nederland. In de showroom wordt een experience center gecreëerd. Er zullen echter geen verkoopactiviteiten plaatsvinden. Het contract is aangegaan voor een periode van 10 jaar.

De afgelopen tien jaar heeft Kia onafgebroken gebouwd aan de implementatie, positionering en professionalisatie van het merk. Na het samengaan met de Hyundai Motor Groep in 1998 is de groei in een stroomversnelling gekomen. In enkele jaren tijd heeft het complete gamma een ingrijpende vernieuwing én uitbreiding ondergaan. Sterke troeven zoals de Kia cee'd familie, de nieuwe ruime Kia Venga, Kia Sportage en de Kia Picanto hebben voor een grote stijging van het marktaandeel gezorgd. En ook de toekomst blijft een speerpunt voor Kia met modellen als de Kia POP; de emissievrije elektrische auto en de Kia Forte Hybrid.

Bij deze transactie werd de huurder, Kia Motors Nederland, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.



Reacties


Laatste nieuws