PingProperties verhuurt Meidoornkade 10 aan Sharp

Electronicafabrikant Sharp Electronics Benelux heeft de huidige huurovereenkomst van circa 2600 m² kantoorruimte alsmede 53 parkeerplaatsen per direct langjarig verlengd. Het bedrijf is gevestigd aan de Meidoornkade 10 te Houten. Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II. PingProperties heeft de verhuurovereenkomst met Sharp zelf tot stand gebracht.

Het gebouw is prominent gelegen op een zichtlocatie aan de A27. Ook per openbaar vervoer is de Meidoornkade uitstekend bereikbaar.

Sharp Electronics Benelux B.V. is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende Sharp Corporation. Sharp is een Japans elektronicabedrijf opgericht in 1912 en heeft wereldwijd bijna 47.000 werknemers in dienst. De producten worden in 164 landen over de hele wereld verkocht.
Sharp streeft er naar om producten te ontwikkelen die het leven zowel op kantoor als thuis veraangenamen. Het assortiment van Sharp valt onder te verdelen in business- en consumentenelektronica.



Reacties


Laatste nieuws