Architect Ron de Goeij wint de Evolutie van het Wonen-quiz van Blauwhoed

Ron de Goeij, architect bij Conix RDBM, mag zich expert noemen in de Evolutie van het Wonen. Hij had als enige alle 10 quizvragen goed beantwoord in de Evolutie van het Wonen-quiz die projectontwikkelaar Blauwhoed onder de lezers van Vastgoedjournaal had verspreid.

Met zijn deelname aan de quiz heeft De Goeij een entreebewijs gewonnen voor de Rotterdamse Vastgoeddag die Vastgoedjournaal op 29 juni organiseert. Op donderdag 18 mei kreeg hij de prijs officieel overhandigd.

“Als architect weet ik veel over de geschiedenis van de Nederlandse woningmarkt, maar ik moest bij een paar vragen toch even goed nadenken. Heel leuk dat ik straks nog meer kennis kan opdoen bij de Rotterdamse Vastgoeddag”, aldus een blije winnaar.

Bekijk de evolutie van het wonen
Blauwhoed heeft de Evolutie van het Wonen in kaart gebracht ter ere van haar 400-jarig bestaan. De interactieve online tool laat je met een paar muisklikken een tijdreis maken langs ontwikkelingen en gebeurtenissen die de Nederlandse woningmarkt door de eeuwen heen hebben beïnvloed en veranderd.

Bekijk de evolutie van het wonen hier: www.blauwhoed.nl/de-evolutie-van-wonen.

 



Reacties


Laatste nieuws