Domica verwerft collectief lidmaatschap VBO Makelaar

Verhuurmakelaar Domica (21 vestigingen) heeft een collectieve lidmaatschap overeenkomst met de brancheorganisatie VBO Makelaar afgesloten voor al haar franchisenemers.

Koen van Meer, vertegenwoordiger van de Domica Franchisenemers: "Om gezien de verdergaande regulering adequaat vertegenwoordigd te zijn, maar ook om aan de hoogste kwaliteitseisen en normen te blijven voldoen heeft Domica een lidmaatschapsovereenkomst voor al haar aangesloten franchisenemers met Vereniging VBO Makelaar afgesloten. Bijkomende motivatie voor dit lidmaatschap is om ook samen met VBO Makelaar de verdere professionalisering van de huur/verhuurbemiddelaar te bevorderen. Brancheorganisatie VBO Makelaar richt zich sinds 2013 nadrukkelijk op de (ver)huurmarkt met regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging van verhuurmakelaars en -verhuurbemiddelaars."

Van der Meer vult aan: “Als organisatie die in te top van de verhuurmarkt opereert en het vertrouwen van verhuurders en beheerders wil waarmaken door kwalitatief hoogstaande dienstverlening is een collectief lidmaatschap om commerciële, juridische en organisatorische redenen uiterst belangrijk." "Bovendien past het in onze strategie ons marktaandeel landelijk te vergroten” voegt Hans Sleeuwenhoek, franchisegever hieraan toe.

Op de foto van links naar rechts: Hans van der Ploeg van VBO Makelaar, Koen van der Meer van Domica en franchisegever Hans Sleeuwenhoek.



Reacties


Laatste nieuws