FUNCTIE: Grondverwerver/ Taxateur

Waterschap Rivierenland 
De Blomboogerd 1 
4003 BX Tiel 
0344 649 446 

Werken bij Waterschap Rivierenland is werken aan de leefbaarheid in het rivierengebied. Dit doen we voor het stuk Nederland tussen de grote rivieren vanaf de Duitse grens tot aan Dordrecht. Samen werken we aan goed waterbeheer, nu én in de toekomst, vanuit ons kantoor in Tiel en in een werkomgeving die zich kenmerkt door verantwoordelijkheid, betrokkenheid en openheid. Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en met plezier naar het werk komen. Dit wordt gerealiseerd door de betrokkenheid bij de inhoud van het werk, de ontwikkelingsruimte en de eigen verantwoordelijkheden die we je geven.

Functie omschrijving

Grondverwerver/ taxateur
Vacaturenummer T-GRZ 106450-102780
(Vakspecialist A)

Het team Grondzaken is per direct op zoek naar een grondverwerver/ taxateur. Het betreft een fulltime functie (36 uur).

Het team
Het team adviseert over en verzorgt de aankoop, het juridisch en financieel beheer en de verkoop van waterschapseigendommen. Hierbij gaat het om aankoop, beheer en verkoop van vooral gronden (maar ook panden) alsmede te betalen en ontvangen vergoedingen voor het gebruik ervan.

De collega’s
Het team bestaat uit 16 medewerkers. Deze professionals zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die samen met hen zorgt voor goede resultaten én een prettige werksfeer. Binnen het team is sprake van een open sfeer waarin we elkaar helpen maar zeker ook kritisch zijn naar elkaar. Robert Vink is de teamleider van het team. Robert is resultaatgericht en zorgt voor verbinding ten behoeve van het creëren van een team met oog voor de mens.

Jij
Een grondverwerver die besprekingen kan voeren ten behoeven van de aan- en verkoop, ruiling, zakelijke rechten, verpachting, huur en verhuur van gronden, woningen en andere opstallen en deze kan coördineren, die de grondmarkt kan analyseren en kan adviseren over strategische aankopen. Als taxateur ben je ingeschrevenin de werkkamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed (LAV) bij de NRVT, ben je (aspirant) lid van de NVR en kun je taxaties uitvoeren die voldoen aan de gedrags- en beroepsregels van de NRVT.

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan met de taken? Heb je hbo–werk– en denkniveau, affiniteit met de agrarische sector, gaat het digitaal registeren je goed af en ben je in staat om bovenstaande taken uit te voeren? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris voor deze functie kent een maximum bedrag van € 57.500,- (inclusief IKB) op jaarbasis bij een werkweek van 36 uur in schaal 10. Het IKB (Individueel KeuzeBudget) ter waarde van circa 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering) kan voor verschillende doelen, waaronder verlof worden ingezet. Inschaling zal gebeuren naar aanleiding van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Solliciteren
Als je belangstelling hebt voor deze functie, reageer dan voor 25 april 2017 via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.  

Contactpersoon
Als je meer informatie over de functie wilt, kun je contact opnemen met Robert Vink, teamleider, telefoonnummer 0344-649 446. Of kijk op www.waterschaprivierenland.nl voor meer informatie.
 
Waterschap Rivierenland stelt het niet op prijs dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.



Reacties


Laatste nieuws