Junior/medior/senior bedrijfsmakelaar Strijbosch Thunnissen Arnhem

PropertyPeople 
Postbus 92063 
1090 AB Amsterdam 
+31627074825 
Website 

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een team van 18 goed opgeleide, enthousiaste medewerkers.

Functie omschrijving

Binnen het bedrijfsmakelaarsteam ga jij als junior/medior dan wel senior makelaar aan de slag, je krijgt de gelegenheid om de benodigde opleidingen te gaan volgen, voor de rest is het “learning on the job”. Je start als junior met de verhuur van de kleinste kantoorkamer, maar je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een allround bedrijfsmakelaar. Je gaat uiteindelijk jouw opdrachtgevers maximaal bedienen en gebruikt hiervoor jouw persoonlijkheid, intelligentie en commerciële drive. Je gebruikt moderne tools als Twitter, Facebook etc.

Wie zoeken wij?
– Een afgestudeerde hbo-/wo-er dan wel tot 8 jaar ervaring in de bedrijfs- dan wel woningmakelaardij;
– Iemand die ze af moeten remmen in plaats van stimuleren;
– Een harde, maar slimme werker;
– Iemand met ambitie, ideeën, drive en ondernemersdrift;
– Iemand die er voor wil gaan;
– Een prettige persoon die iets toevoegt aan het enthousiaste team van adviseurs;
– Een potentiële topper die het verschil wil maken.

Arbeidsvoorwaarden

Een starters-/doorgroei- ofwel seniorfunctie met ontwikkelingsmogelijkheden, een groep enthousiaste collega ‘s, vreselijk hard werken, humor, toekomstperspectief en tenslotte ook nog een collectieve pensioenregeling. Dat laatste moet echter niet je drive zijn.

Solliciteren

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825!



Reacties


Laatste nieuws