FUNCTIE: Projectontwikkelaar

Bohemen B.V. 
Robert Kochstraat 55 
1171 HZ 
0204490061 
Website 

Bohemen ontwikkelt, risicodragend, ruimte om te wonen, te werken, te winkelen, voor mobiliteit en zelfs water en groen met RuimteResultaat® (R²) voor de gebruiker (mooiere en betere producten), de eigenaar (duurzame en waardevaste investering) en de omgeving (aansprekende vormgeving en verbeterde leefbaarheid).

Bohemen heeft een passie voor ruimtelijke oplossingen met RuimteResultaat®. De passie van de mensen van Bohemen komt tot uiting via de kernkwaliteiten waarmee het oplossend vermogen beschikbaar komt. Bohemen is geheel zelfstandig en heeft in haar meer dan 50-jarige bestaan vele vernieuwende ontwikkelingen tot stand gebracht.

Bekende projecten zijn onder meer: Sijtwende in Leidschendam-Voorburg, de omlegging van de A9 in Badhoevedorp, de herinrichting van het huidige tracé N201 in Aalsmeer en het integrale ruimtelijke project W4 in de Leidse regio.

Functie omschrijving

Voor de (aankomend) Ruimte-Ontwikkelaar behoren alle aspecten van het ontwikkelproces tot het takenpakket, vanaf het opstellen van de scope en het concept tot aan de oplevering. De functie biedt de mogelijkheid (om door te groeien) tot het zelfstandig initiëren en aansturen van projecten. Je houdt van afwisseling tussen theorie en praktijk en bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovenstaande en ben je enthousiast geraakt, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Je kunt deze mailen aan info@bohemen.nl met als onderwerp “sollicitatie”. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alec van der Voort of Tom Meulenbeld, tel. 020 – 449 00 61.



Reacties


Laatste nieuws